2010-06-08 08:57Üzenetek: 41
Kedves Zebrazulu!
Nem érted a dolog lényegét: az önkormányzatot nem mentheted meg a csődtől azzal, ha összeszeded a szemetet vagy kihúzol néhány gazt. Hidd el, vagyunk még néhányan, akik mindenféle ellenszolgáltatás nélkül teszünk dolgokat ezért a településért.
Az önkormányzat nem helyettünk nyírja le a füvet az állomáson, nem helyettünk tartja fenn a ravatalozót, nem helyettünk fizeti a közvilágítást. Hanem ez a dolga, ezért tartjuk. Ha pedig rosszul gazdálkodik a pénzével, a falu pénzével, akkor igenis felelős érte.
Az, hogy elsején nem sötétült el a falu, az nem azért történt, mert áthidaló megoldások történtek az önkormányzat részéről, ugyanis egyetlen vasuk sincs, hanem azért mert a Kövüz kft. még próbál kitartani.
Nem tudom, hogyan magyarázzam el neked, szerintem nem szánalmas, ha elvárom az önkormányzattól, hogy végezze tisztességgel a dolgát. Emellett természetesen az ember odafigyel a környezetére, de értsd már meg, nem tarthatod fenn az iskolát, az óvodát meg mindent az önkormányzat helyett!
Előzmény (zebrazulu): Kedves Adminisztrátor!
Képzeld mi a férjemmel akár az utcán is felszedjük a szemetet és kidobjuk oda ahova lehet. És engem nem az érdekel a legjobban ,hogy pénz e vagy nem. űaz érdekel. hogy élhető legyen a környezetem. Ha kell akkor szemetet szedek és füvetnyírok, gyomlálok. Jó nem tudom az egész ...
Ha hajót akarsz építeni, ne hívj össze embereket, hogy tervezzenek, szervezzék meg a munkát, hozzanak szerszámokat, vágjanak fát, hanem keltsd fel bennük a vágyat a nagy, végtelen tenger iránt.