Zöld utat kapott a Pozitív Pakony Projekt Egyesület.

A 2016. december 4-én alakult egyesületünket 2017 év elején már be is jegyezte a Budapest Környéki Törvényszék. A bejegyzési végzés 2017. január 27-én jogerőre emelkedett.

Az Egyesületünk célja, amelyet a törvényszéki végzés jóváhagyott:

1. Az egyesület célja: alapvető célkitűzésünk rendezvények, programok szervezése Felsőpakony ismertségének, elismertségének, pozitív hírnevének növelése céljából. Kiadványok, nyomatott és elektronikus médiatermékek megjelentetése Felsőpakony ismertségének, elismertségének, pozitív hírnevének növelése céljából.

2. Az egyesület tevékenysége:
a, Felsőpakony kulturális, sport, természeti és emberi értékeinek felkutatása, bemutatása, megőrzése.
b, Kulturális és sport értékteremtő tevékenységek támogatása, megvalósítása Felsőpakonyon
c, Aktív környezetvédelmi tevékenység a természeti értékek megőrzése és a köztisztaság megteremtése, a szelektív hulladékgyűjtés, a tiszta energia használata és az energiatakarékosság jegyében. Ezen célok megvalósítása érdekében programszervezés, oktatási tevékenység és kiadványok, médiatermékek megjelentetése
d, Felsőpakony tömegsport életének fellendítése programok, versenyek szervezése és kiadványok megjelentetése által.
e, A technikai sportok népszerűsítése Felsőpakonyon programok, versenyek szervezése, kiadványok megjelentetése által.
f, Generációk harmonikus és együttműködő együttélésének elősegítése. Az idős, egyedülálló emberek bevonása a Felsőpakony életébe. Minél jobb életkörülmények megteremtése az idősek, nagycsaládosok, gyermeket egyedül nevelő szülők, hátrányos helyzetű csoportok számára.
g, Proaktív ifjúságvédelmi drogprevenció és proaktív szemléletformálás a szenvedélybetegségek kialakulásának megelőzése érdekében. A közbiztonság erősödésének elősegítése, együttműködés a rendvédelmi és katasztrófavédelmi szervekkel és a helyi polgárőr egyesülettel.
h, Civil élet megszervezése, támogató együttműködés a helyi civil szervezetekkel, sportegyesületekkel, egyházakkal.
i, Minden olyan kezdeményezés, rendezvény támogatása, amely Felsőpakony ismertségét és jó hírnevének gyarapodását segíti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük